En städfirma man kan lita på

Tjenare, hallå, hej. Ni vet säkert sedan innan att jag spelar på elitnivå i hockey, vilket tar största delen av min vakna tid eftersom jag brinner för sporten. För inte så länge sedan bytte jag lag och jag behövde flytta för smidighetens skull, i samband med flytten behövde jag hjälp av en städfirma i Linköping som kunde hjälpa mig med flyttstädningen.

Ja som sagt har jag bytt lag och bytt hemstad, vilket har krävt mycket tid från min sida. Med tanke på att sporten tar den mesta tiden från mig vad jag inställd på att flytten var tvungen att bli effektiv och smidig. Jag var tvungen att göra flera saker samtidigt för att hinna med allt under den tajta tidsmarginalen, för att inte bli sönderstressad tog jag hjälp av en städfirma i Linköping som kunde hjälpa mig med flyttstädningen så jag kunde fokusera på att komma på plats i min nya lägenhet. Jag tog hjälp av företaget Ejda Clean AB som stod till tjänst med glädje, efter att jag hade lagt in allt i flyttbilen kunde deras arbete börja. Under tiden jag åkte med allt till min nya lägenhet tog de hand om all städning som behövdes när det kommer till flyttstädning. När jag väl kom tillbaka var det kliniskt rent och jag kunde inte vara mer nöjd med val av städfirma i Linköping, allt blev godkänt av hyresvärden och jag kunde lämna ifrån mig nycklarna. Därefter kunde jag helt och hållet fokusera på att komma på plats i nya lägenheten så fort som möjligt för att kunna få lite fritid innan jag skulle tillbaka till ishallen för mycket hockeyträning.