Jag fick hjälp med transporthjälp

God förmiddag, god förmiddag. Vad trevligt att du klickat in på min nätdagbok för att läsa ett inlägg eller två. Inlägget jag ska skriva idag kommer handla om ett åkeri i Karlstad vid namn Hellqvist Åkeri & Entreprenad AB och arbetar med bland annat transporthjälp.

Om ni har läst flera av mina inlägg kanske ni har märkt att jag har ett stort intresse för sport och träning, vilket har lett till att jag för ett tag sedan byggde ett gym hemma hos mig. Jag köpte en del olika träningsmaskiner för att jag skulle få till gymmet så som jag ville ha det, samtidigt köpte jag även fotbollsmål till mina söner som skulle få en plats på bakgården. Eftersom jag köpte ganska många varor som dessutom var ganska stora tänkte jag att det skulle bli problematiskt med transporten för dem hem till mig. Jag hittade dock ett åkeri i Karlstad som kunde hjälpa mig med det och det var inte längre ett bekymmer. Jag kunde få all den hjälp jag behövde med att frakta produkterna direkt hem till mig, jag behövde inte oroa mig för hur jag skulle hämta gymmaskinerna och fotbollsmålen. Några dagar efter att jag lagt beställningen kom varorna hem till mig och jag kunde börja bygga mitt gym, allt blev så mycket smidigare än vad jag hade tänkt mig. Tack vare detta åkeri i Karlstad behövde jag inte oroa mig i onödan utan jag kunde lägga min fritid på att planera hur gymmet skulle se ut istället, och nu när allting är färdigt kan jag lägga all den tid jag vill på sport och träning.