Växjö VVS Montage AB

Hej på er alla. Dagens inlägg skiljer sig åt efterom jag vanligtvis skriver om sport, jag ska berätta att jag har installerat en värmepump. Det är ett företag inom värmepumpar i Växjö som har sett till att huset nu har en mer modern lösning när det gäller uppvärmningen. 

Jag ärvde ju ett hus, det var min gamla far som gick bort efter att ha levt i 90 år. Jag hade först inte en tanke på att jag skulle bosätta mig i huset där jag hade växt upp, men sedan tänkte jag till och insåg att det faktiskt ändå inte vore så dumt. Det krävdes en del jobb på huset och eftersom det fanns en oljepanna och även en elpanna som var över 30 år gamla blev den första investeringen på huset att bli väck med dessa pannor och istället få installerat en värmepump. Jag blev tipsad genom en bekant att vända mig till ett företag som heter Växjö VVS Montage, min bekant sa att det här företaget finns till för alla som är intresserade av värmepumpar i Växjö och detta gällde ju i allra högsta grad mig, så jag vände mig till dem och med deras hjälp blev det installerat en värmepump. Det var en riktigt bra åtgärd, inte minst så kommer det att minska på uppvärmningskostnaden rejält, och sedan blev det väldigt mycket yta över nere i källaren när både olje- och elpannan försvann. Så himla bra att det finns ett företag inom värmepumpar i Växjö och eftersom jag fick så bra hjälp av Växjö VVS Montage vill jag dela det här med er så att ni får veta att det här företaget finns. Om ni behöver någon slags hjälp med värmepumpar i Växjö, installation, reparation eller service så ska ni veta att ni alltid kan få hjälp av det här företaget.