En bra fotvård

Välkommen till bloggen!

Helgen börjar sakta närma sig och varför inte passa på att få lite fotvård, det ska iallafall jag ta och göra. Det ska bli riktigt skönt att få ordning på fötterna igen, med tanke på att det var en väldigt senast jag tog del av fotvård. Jag är personen som vägrar att använda mig av varma skor under vintertiden och det beror på att jag under nästan 10 timmar under dagen sitter inne på mitt kontor i Haninge där det är varmt, men så fort jag sätter fötterna utanför kontoret så blir de iskalla vilket i sin tur leder till att de blir torra och hårda. Jag tror inte det finns någon där ute som tycker om att gå runt med torra och hårda fötter så därför rekommenderar jag fotvård och jag brukar besöka Fokuspåfoten Hos Eva som ger väldigt bra behandlingar.

Hudvård och fotvård är för mig väldigt viktigt, jag använder dagligen krämer för att hålla min hy fri från torrhet och det beror på att jag tidigare i livet har haft extrema problem med huden. När jag var yngre så var alltid mina händer och mitt ansikte torrt, för att inte tala om mina fötter där det till slut gick så långt att jag hade problem med att gå för att jag inte tog hand om dem på rätt sätt. Jag bestämde mig då för att kontinuerligt ta hjälp av fotvård samtidigt som jag beslutade mig för att börja använda produkter för ansiktet och händerna. Att ta hand om sin hy nu när det är så kallt ute är extra viktigt, den torra och kalla luften gör att även får hy torkar ut och till slut kan det gå så illa som det gick för mig. Trots att vi har haft minusgrader under en längre period så har det inte påverkat mig någonting, och då har jag inte ens använt mig av vinterskor eller handskar.

Så boka in en fotvård det är inte bara bra för dina fötter utan det är väldigt skönt också!

På återseende!